Byta vattenutkastare & trädgårdskran runt Vendelsö & Haninge

Har din vattenutkastare fått problem med läckor eller liknande? Vissa modeller klarar inte av vintern så bra och kan ta skada i samband med att temperaturen når fryspunkten. Då kan vi stå till tjänst, och byta ut dina skadade utkastare mot nya – och vi kan så klart också installera nya åt dig om du är i behov av fler runt om huset. Hör av dig om du har frågor, så ger vi dig svar.

Vi är verksamma på en mängd olika orter kring Vendelsö

Vi utför den här typen av installationer på många orter – inte bara här i Vendelsö, där vi är baserade, utan också på andra håll i närheten av oss. Bland annat besöker vi ofta kunder på orter som Haninge, Västerhaninge, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede, Nacka, Salem och Rönninge, med många fler.

Få en gratis offert för installationen

Oavsett hur stort eller litet ett uppdrag är ger vi dig alltid en gratis offert, så att du kan passa in det i din ekonomi och fatta ett välinformerat beslut – så hör av dig till oss redan idag! Du som anlitar oss privat kan så klart också använda dig av ROT-avdraget hos oss.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *