Relining rörledningar & renovering avloppsrör runt Vendelsö & Haninge

Märker du av att rören där hemma har ett försämrat flöde? Ibland kan detta bero på att det finns hårda avlagringar inuti rören – men ofta behöver du faktiskt inte byta ut dem mot nya. Relining är en annan lösning, som är både billigare och snabbare, och som går ut på att vi monterar in ett mindre rör med en glatt yta inuti de befintliga. Intresserad? Hör av dig, så tittar vi på dina rör.

Vi utför relining på många orter på och kring Vendelsö

Du hittar oss här på vårt kontor på Vendelsö – men vi utför lika gärna relining och våra andra tjänster även på andra orter. Bland annat besöker vi ofta kunder på orter som Haninge, Västerhaninge, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede, Nacka, Salem och Rönninge, med många fler.

Hör av dig till oss redan idag för en helt gratis offert

Vi ser det som viktigt att du får all information om jobbet som du behöver, och därför ger vi dig alltid en gratis offert oavsett skala på uppdraget. Prissättningen är så klart också mycket förmånlig – och du kan använda ROT-avdraget för att spara pengar när du anlitar oss som privatperson.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *