Installera eller byta blandare / köksblandare runt Vendelsö & Haninge

En blandare – det vill säga en enda vattenkran som genom att blanda varmt och kallt vatten kan reglera temperaturen på vattnet – är numera den vanligaste lösningen för vattenkranar i Sverige. Har du en äldre lösning som du vill uppgradera till en blandare, behöver du få en ny blandare installerad, eller behöver din befintliga bytas? Hör av dig, så fixar vi saken åt dig!

Få hjälp av en firma från Vendelsö

Vårt kontor finns här på Vendelsö, men det är inte den enda ort som vi är verksamma på. Vi besöker också gärna kunder på andra orter, och åker bland annat ofta till Haninge, Västerhaninge, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede, Nacka, Salem och Rönninge, med många fler.

Vi erbjuder dig alltid bra priser, med en gratis offert

Vi ser det som viktigt att du alltid får all den information du behöver för att fatta ett beslut, och i detta ingår att vi ger dig en offert utan att du måste lägga ut pengar i förväg. Vår prissättning är så klart också mycket förmånlig – utan att vi tullar på kvalitet eller tidsåtgång – och du kan som privatperson använda ROT-avdraget hos oss.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *